despre simplitate in nunti

 

Sunt fericită să spun că am reușit să închei cel mai plin sezon de până acum, dar și cel în care am avut parte de atât de multe premiere. Anul acesta am organizat prima mea nuntă în afara României, cu furnizori din trei țări diferite. Am avut două nunți consecutive în același local, iar prioritatea mea de a avea nunți diferite a fost cu adevărat un challenge! Am organizat un mega-botez, adică genul de party un pic mai complex decât o nuntă obișnuită, pentru foștii miri care mi-au devenit prieteni. Am avut prima tentativă de a angaja o asistentă, experiență din care am învățat enorm, deși lucrurile nu au ieșit așa cum anticipam și sunt din nou pe cont propriu. A fost primul an în care am închis agenda din ianuarie, iar sentimentul a fost priceless. 

2017 a fost un an cu clienți minunați, de la care am învățat despre bunătate, prietenie, familie, dar și despre simplitate. Au fost și multe drumuri încâlcite, printre toate astea, dar am învățat din fiecare mai mult decât aș fi putut ghici. Anul ăsta, mai mult decât oricând, când trag linie, mă simt mai înțeleaptă și mai câștigată.

A fost un sezon mai bun decât cel precedent, dar și mult mai dificil și obositor. Probabil că cel din 2018 îl va depăși lejer, din toate punctele de vedere. Lucrurile se schimbă rapid în industrie și constat cu bucurie că multe dintre schimbări sunt chiar bune și foarte bune. Au apărut o multitudine de servicii menite să crească substanțial calitatea experienței avute la nuntă. Prestatorii de servicii sunt mai înclinați spre educația proprie decât oricând. A apărut inclusiv primul curs solid de wedding planning, iar despre el sper să ne povestească mai multe Andrada ^_^ În același spirit, pregătesc și eu câteva noutăți în materie de educație, atât pentru clienți, cât și pentru comunitatea de „creativi” din industria nunții. Așa că nu a fost niciodată un moment mai bun să-mi urmărești blogul!

Totuși, dacă 2017 a fost despre premiere și entuziasmul lucrurilor noi, mi-am propus ca 2018 să fie despre simplitate. În nunți, cu siguranță, dar și în viața personală. Să structurez și mai bine procesul de planificare și să ofer o experiență cât mai puțin complicată viitorilor miri. Să iau seama mai repede când lucrurile se precipită și să acționez pentru a le aduce în direcția potrivită. Să caut mereu și în toate soluția cea mai la îndemână și să-mi combat mie, dar și clienților, anxietatea provocată de fear of missing out. Să învăț să îmi ascult mai mult instinctul și să îl pun la treabă, atât pentru clienți, cât și pentru a-mi face viața mai ușoară, pe parcurs. Încă de la începuturile mele în industria nunților, mi-am propus să organizez nunțile atât cât se poate de simpluDar este primul an în care îmi voi dedica toate intențiile către simplitate și simplificare.

Să petreceți sărbători liniștite și să vă propuneți rezoluții simple pentru 2018!

Foto – Helena Hertz