Un organizator îndrăgostit de nunți

Mi-am croit singură și pe măsura mea meseria pe care o iubesc și de care sunt îndrăgostită până peste cap. Acum zece ani nu am ales să fiu doar wedding planner sau organizator de nunți, ci am stabilit foarte clar și ce fel de wedding planner vreau să fiu și ce fel de nunți mi-ar plăcea să ajut să prindă viață.

Nu aveam modele solide de bune practici în activitate, așa că mult timp m-am bazat pe bunul simț și atât. Pe măsură ce am acumulat o experiență considerabilă, ideile și serviciile au evoluat, iar astăzi sunt fericită să mă prezint nu doar ca una dintre pionierele acestui domeniu de activitate, dar și ca unul dintre cei mai experimentați și mai consecvenți wedding planneri din România! *** Am un set de principii cu care lucrez și de la care sunt fericită că nu m-am abătut până acum. Și nu pentru că ar fi nefiresc să ne ajustăm dacă e necesar, ci pentru că intuiția mea de acum zece ani, când nu știam foarte bine cu ce se mănâncă nunțile, s-a dovedit de folos de nenumărate ori! Cele TREI PRINCIPII fundamentale pentru mine sunt:

Oameni, înainte de toate

Nunțile pe care le organizez sunt întotdeauna despre oameni – cei care îmi sunt clienți și pe care îi prețuiesc pentru deciziile și viețile lor minunate; invitații lor, care intră în poveștile noastre și care ne surprind constant cu bună dispoziție și înțelegere; și echipa de furnizori, cei care fac lucrurile să se întâmple, care repară fără să știe nimeni, muncesc dublu fără să ceară nimic în plus, acceptă ultimele modificări de plan și se dau peste cap ca primii să aibă parte de ziua vieții lor.

Încredere, în orice situație

Ingredientul secret pentru cele mai simple și fructuoase colaborări cu toți acești oameni de mai sus este încrederea, pe toate diagonalele posibile, dublată de respectul reciproc. Când avem încredere în oamenii aleși, ne întărim, de fapt, încrederea în noi și ne bucurăm cu adevărat de progresul făcut, în orice proiect sau activitate. Organizarea unei nunți fără încredere în oameni și deciziile luate ar fi un haos total!

Onestitate, întotdeauna

De la începutul colaborării și până la finalul nunții, te poți baza pe mine că voi avea întotdeauna recomandări sincere și că îți voi oferi transparență totală. Abordez atât relațiile, cât și procesul de planificare cu onestitate. De aceea fac doar recomandări în care cred și pe care le consider cele mai potrivite pentru clienții mei. *** Cred mult că nunta ta nu este o felie de business într-o industrie în creștere. E mai mult decât suma serviciilor dintr-o listă oarecare, decât un calendar de task-uri & to-dos, culoarea sau trendul sezonului, apariția pozelor în revistă și instaworthyness-ul ei. Nunta ta este o celebrare! O petrecere mare, cu familia si cu cei dragi, un moment din viață cu care cei mai norocoși dintre noi ne întâlnim o singură dată. De ce trebuie să fie mai mult de atât?

O nuntă extraordinar de a voastră

Sunt aici să te ajut să îți găsești stilul, să îți personalizezi nunta, să faci din ea o aventură a voastră! Este promisiunea mea pentru toate cuplurile care aleg să facem echipă pentru nunta lor.

VAWP__ organizator de nunti

Vrei să povestim mai multe despre cum putem colabora?

Scrie-mi astăzi despre voi și planurile voastre!

wedding planner victorita axinescu