Open/Close Menu
consiliere creativă pentru o nuntă extraordinar de a voastră!

Primul articol

Am creat acest site, in primul rand pentru ca vreau sa vorbesc liber despre nunti, fara sa am vreo grija sau jena cu privire la opiniile mele sau impresiile pe care mi le creeaza nuntile pe care le vad, cele pe care le organizez sau cele despre care aud.

Sunt un pic perfectionista. Asa ca am ezitat sa lansez site-ul pana nu a fost gata de tot. Asa de mult am asteptat si am pregatit una si alta ca, intre timp, am patit o buba mare si paguboasa. L-am pierdut cu totul. S-a intamplat ca server-ul pe care aveam pachetul de gazduire sa crape. Si sa nu avem backup. Iar backup-ul pe care trebuia sa ni-l ofere firma de hosting era si el corupt. Motiv pentru care a trebuit sa fac repede totul, de la zero.

De data aceasta nu mai astept, pentru ca am o “urgenta” (metafizica, sa ii zicem) de a vedea acest site “lansat”, live si accesibil. Imi doresc sa ma cunoasteti mai bine si sa ne imprietenim. Sa va povestesc despre nuntile pe care le organizez si despre cele pe care inca nu am apucat sa le planuiesc, dar pe care le “incoltesc” in minte de ceva timp. Sa va arat despre ce poate fi si cum poate arata, cu bunavointa din toate partile, piata de organizare a nuntilor. Sa ma exprim asa cum nu as indrazni sa o fac pe blogul Avatar Stuff, probabil din formalism.

Iti multumesc ca ai trecut pe aici. Te mai astept!

Cu drag,

Victorita Axinescu

wedding planner - despre

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toate drepturile rezervate © 2017