Ok, m-a înghițit un pic munca și nu am mai dat pe aici de foaaarte mult timp. Dar promit că tăcerea mea s-a consumat în scopuri care mai de care mai productive. Zic să împărtășesc cu voi o parte din ele, ca să fie treaba treabă și să mergem către sezonul de nunți cu inima împăcată, să nu se simtă vreun subiect important nevorbit!

Am noutăți, unele mai faine, altele și mai faine! Ia să vedem…

1. Lucrez la un produs/serviciu pentru oamenii care au nevoie de invitațiile de nuntă ”ieri” și cărora le-ar surâde ideea unui event pe facebook, doar că li se pare un pic exagerată ideea. Serviciul este cu invitații online funcționale, adică au și formular de confirmare, pe care îl primești completat gata pe email, dar și tabel cu toată lista de confirmări, există și posibilitatea de a avea propriul model unicat, dar și aceea de a transforma invitația într-un ditamai website-ul de nuntă. Prețurile-s mici, că și noi suntem mici și la început de drum. Sper ca în timp să creștem mari și să ajungem la prețuri și mai accesibile!

Serviciul se numește Secasatoresc.com și este de găsit la adresa omonimă! E cu demo-uri, dar voi adăuga curând și variante reale, să vă fac în ciudă! P.S. Site-ul este gata în proporție de 90%, dacă observați greșeli sau aveți sugestii, shoot me with a message, please!

2. Alt serviciu care își va lua zborul din mintea mea și începe să prindă contur în realitate este cel dedicat micului decor de nuntă. Îi zic mic decor pentru că nu e design de eveniment. De la invitații (de data asta tipărite) la papetăria de nuntă, colțuri foto, idei pentru ședințe, candy baruri sau cocktail baruri, venim și punem un pic de quelque chose de spécial peste evenimentul tău, care era oricum deja grozav! ^_^

Aici avem doar pagină de fb, pentru că site-ul nu se face singur, leneșul… facebook.com/emotiipehartie.ro

3. Am și noutăți din sfera activității de wedding planner – o să vedeți cât de curând în meniul site-ului o pagină nouă, dedicată serviciilor de nuntă pe care le ofer. Aici nu sunt modificări, ci doar o descriere mai clară a tipurilor de colaborare pe care le putem stabili. Ca să fim clari și preciși.

4.  Dar… pregătesc ceva interesant: un mic statement care vă va povesti cum văd eu nunțile și încotro sper să se îndrepte. Vă spun doar că statementul meu are legătură cu o treabă nesemnificativă din ecuația unei nunți, și anume soarele!  [icon name=”sunglasses” style=”” color=”” size=”16″ ]

5. Profit de această ocazie să vă spun că am început deja să semnez contractele pentru 2016. Numa’ 10-s norocoase, iar două deja sunt date, așa că vă invit să vă grăbiți. Dacă rezonați cu mine la punctul patru (chiar dacă nu știți despre ce e vorba, încă), aveți parte și de o reducere, care nu-i meschină deloc!

Gata, v-am zis de toate. Să fie un sezon cald, cu întâmplări faine, cu emoții copilărești și cu nunți de pomină!