Nunta Alexandrei și a lui Iani a fost cu multe premiere pentru mine, de la locul de desfășurare, la fotograf, florist, dar și servicii inedite, cum ar fi Prosecco bar-ul. Cu toate astea, lucrurile s-au îmbinat cum nu se putea mai bine și încă am emoții când mă uit la fotografiile de acolo. Profit de introducere pentru a mulțumi Mădălinei, omul bun care a venit să mă ajute în ziua evenimentului și fără de care nu aș fi reușit să fiu gata cu toate  la timp. O să mai auziți de Mădălina, pentru că nu a fost o ”aventură” de o zi, între timp s-a legat o prietenie, s-au făcut promisiuni și sper din tot sufletul să am ocazia să lucrez cu ea cât mai des 😛

macarons, candy bar, aranjamente florale - Palatul Mogosoaia

A fost o nuntă pentru care am avut timp (muuult timp). Un pic peste un an de zile, plin de emailuri, schimburi de idei și căutări de tot felul. Sunt lucruri pe care le-am ales dintr-o singură întâlnire, altele care ne-au chinuit un pic până au ajuns în forma finală. Dar rezultatul a meritat fiecare minut de răzgândiri și de amânare.

bride & groom first look - Ale&Iani - Biserica Elefterie

Conceptul pe care l-am propus a venit mai mult ca o joacă. Pentru că tot vorbeam cu Ale despre tonuri pastelate și conturam o nuntă cuminte și romantică, la un moment dat am avut impresia că lucrurile se îndreaptă ușor spre banal. O nuntă la cort, cu accente shabby-chic. Mai ”original” de atât… Mi-am impus să îi trimit altceva decât discutaserăm timp de câteva luni de zile. Am avut emoții, evident, dar Ale nu a fost deloc surprinsă de propunerea mea și a tras concluzia că li se potrivește perfect. Așa am ajuns să ne gândim la nunta cea mai cu sclipici pe care a văzut-o Palatul Mogoșoaia până azi.

decor floral prezidiu  - Moood Giuvaere Florale

Foto credit: Moood Giuvaere Florale

Evident că nu am exagerat cu nimic, dar ne-am distrat foarte tare navigând prin ideile (tonele de idei) cu glitter & glam pe care le găseam. În final, am ajuns să folosim un pic de auriu pe ici, pe colo, restul elementelor tematice fiind mai subtile. Cu sparkles avea să fie nunta lor.

Elementul cheie – artificiile de brad, pe care invitații le-au aprins în momentul în care am prezentat tortul. A fost o aventură cu artificiile, pentru că m-a apucat panica de momentul aprinderii lor. M-am răzgândit de zece ori dacă să le aprindem sau nu, când și cum, iar decizia finală și afirmativă am luat-o abia în ziua evenimentului. Toată lumea a ieșit în fața cortului, iar lucrurile au decurs fără incidente, totul pentru o fotografie memorabilă, pe care eu o consider una dintre cele mai reușite de la această nuntă:)

artificii de brad la tort - Palatul Mogosoaia - wedding planner victorita axinescu

Tortul delicios-sclipicios a fost o alegere pentru care nu mi-am bătut capul absolut deloc, pentru că am discutat cu Ale încă de la început că vom merge pe mâna Grace Couture Cakes, un loc în care merg deja cu mare încredere pentru tot ce înseamnă gust exemplar și decor inedit. Tot Grace ne-a ajutat și cu prăjituri, macarons și mousse-uri delicioase pentru candy bar. Vorbind de candy bar, trebuie să vă menționez că ambele mame au fost harnice și au bucătărit cele mai bune cheescakes și prăjituri de casă pe care le-am mâncat eu până acum!

Florile delicate au fost creația Danielei (Moood Giuvaere Florale), care a venit cu idei exact pe gustul Alexandrei, dar și cu propunerea pentru vazele Zara, pentru care recunosc că am făcut o adevărată obsesie și pe care le-aș folosi la toate evenimentele!

decor floral cu bujori si vaze zara argintii, numar de masa in rama vintage - Moood Giuvaere Florale 1

Foto credit: Moood Giuvaere Florale

 

Tot ea ne-a ornat leagănul cu flori naturale, care a devenit imediat atracția tuturor copiilor și a turiștilor aflați în plimbare prin parcul Palatului Mogoșoaia. Dar au avut timp și Ale și Iani să se bucure de el, după cum vedeți 😛

decor leagan cu flori - Palatul Mogosoaia - Moood Giuvaere Florale

Pentru băuturi, am ținut foarte mult să oferim invitaților o experiență la fel de sparkly – și așa am ajuns să avem un prosecco bike (un bar mobil, venit pe bicicleta și asigurat cu mare responsabilitate de Prosecco Bar). A fost mega-apreciat de toată lumea, pot să spun că este cel mai de succes tip de cocktail-bar pe care l-am pus în practică anul acesta!

Fără legătură cu conceptul nostru, dar cu potriveală maximă, a fost și alegerea pentru band. Ne-au cântat oamenii voioși de la Colors in Stereo atât de bine, că toată lumea s-a simțit ca la party. De atmosferă s-a ocupat DJ Vincențiu (Vivel Sound), pe care îl recomand cu drag oricărui cuplu care vrea din nunta lui o petrecere în toată regula!

Colors in Stereo - nunta Palatul Mogosoaia

Trebuie să vă mai zic și că de coregrafia pentru dansul mirilor s-au ocupat talentații și răbădătorii Răzvan și Antonia, aka Rigadonne, iar rezultatul îl puteți vedea aici, într-un montaj realizat de Dan Chiru (care s-a ocupat de toată partea video a evenimentului și căruia îi mulțumesc din suflet pentru dedicare!).

primul dans  - Ale&Iani - Palatul Mogosoaia - wedding planner victorita axinescu

În final, vreau să vă zic că a fost o nuntă la care a dominat atmosfera de prietenie și bucurie sinceră, de la părinți, la ”cârdul” de domnișoare, până la ultimul invitat, dar și la invitatul de onoare, Buster, cățelul familiei Alexandrei.

Mai multe fotografii realizate exemplar de Oana & Codrin, OC Photography, dar și o listă completă a echipei cu care am avut onoarea să lucrez, găsiți și în secțiunea de portofoliu.