Open/Close Menu
consiliere creativă pentru o nuntă extraordinar de a voastră!

Despre legea atractiei

Traiesc intr-un univers destul de mic. As spune ca traiesc in propriul meu univers, dar nu e asa. De fapt, traiesc in lumea mireselor si a nuntilor. Multi dintre colaboratorii nostri imi sunt amici, pentru ca e bine sa te imprietenesti cu oamenii care impartasesc aceleasi valori, nu? Ziua mea incepe cu un review al cerintelor clientelor mele. Citesc fiecare email cu interes, ma dedic macar 10 minute fiecareia in parte. La sfarsitul fiecarui email, imi dau reset, pentru a intra in alta stare, pentru a ma “ajusta” altei provocari. Nu pare complicat, stiu. Pana la urma, ce fel de munca e asta? Sa stai toata ziua si sa vorbesti la telefon sau sa raspunzi la email-uri, iar apoi, din cand in cand, sa te mai prezinti la cate o nunta si sa ceri si meniu pe gratis, ca sa stai cu ochii in patru dupa cate una si alta?

Well, people, asta este munca mea. Nu e complicat, va jur! Cateodata ma mai stresez, uneori am emotii de imi sare inima din piept, insa e simplu, intr-un fel. Asa-s toate cand faci ceva care iti place (zic sa ma mentin pe linia de truisme pe care am inceput-o).  Mie imi e usor. Am auzit si de altii care se plang (deh, nu pot fi toti intr-o veselie continua), care isi blesteama munca sau care abia asteapta o zi sau doua de concediu. Eu va scriu acest mic articol din concediu, pentru ca nu pot sa stau prea mult departe de munca mea.

Si mi-am inceput dimineata prin a citi urmatoarea fraza, ca descriere a unei firme de organizare de nunti, de prin strainataturi:  “Every bride is unique and we cater for all tastes” adica toate miresele sunt diferite si noi ne putem ocupa de fiecare gust in parte.  De mult timp nu am citit ceva mai gresit. Ideea ca poti sa te ocupi de fiecare gen de om, de cuplu si, in final, de mireasa, la fel, adica exact cu aceeasi placere, cu aceeasi dedicare si cu aceleasi instrumente creative, mi se pare o prostie. Eu recunosc ca nu pot si nici nu imi propun asta. Ma ocup, cu destul de multa pricepere, de unele cupluri, de unele mirese, de unii oameni, in momentele lor fericite (si emotionante, stresate, frustrante etc).  Pentru ca nu am nici pregatirea, nici armata de oameni necesari, nici vointa sa fac mai mult.

Si acum ajungem la titlul articolului – despre legea atractiei. Cred ca de-aia e mai mult simplu decat complicat pentru mine. E mai mult aventura decat corvoada. Mai mult joaca decat munca. Pentru ca nu ma gandesc sa organizez nunti pentru toata lumea. Si selectia se face, intr-un fel, destul de natural, prin “legea atractiei”. Astfel, inteleg si de ce nu ma plictisesc de email-uri nesfarsite cu oamenii care isi incredinteaza organizarea nuntii pe mainile mele. Pentru ca toti atragem in jurul nostru oameni care ne reprezinta, care ne seamana sau ne  completeaza. Zice-se ca si in relatii e la fel, partenerul tinde sa devina ceea ce tu ii oferi, ceea ce tu il lasi sa iti daruiasca, e oglinda propriilor tale calitati si defecte.

Mi-e greu sa nu cred asta, mai ales ca am cei mai simpatici si frumosi clienti 😉 Asa ca, dragii mei, cei care mi-ati spus deja “Da”, daca va mai intrebati de ce lucram noi impreuna – desi sunt convinsa ca asta este ultima voastra grija in acest moment – raspunsul e clar: legea atractiei. Voi sunteti minunati, eu sunt (de foarte multe ori) minunata la randul meu 🙂

Foto de la un botez despre care o sa va spun mai multe cat mai curand - Mihai Solovastru Photography

Credit foto: Mihai Solovastru Photography

Iar pe viitorii mei clienti indragostiti ii anunt ca am rezerve nebanuite de “awesomeness” de impartasit!

Gata cu lauda, acum sa trecem si la ceva munca! Ne citim curand!

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toate drepturile rezervate © 2017