not all weddings are the same

this is not a one-size-fits-all wedding service –

Nu toate nunțile sunt la fel și nu există un sistem de planificare care să se potrivească pentru fiecare nuntă. Iar dacă cele mai multe pot fi abordate cu simplitate și se pot organiza excelent cu o planificare riguroasă și cu focus pe lucrurile importante, unele nunți ies din orice tipar, pur și simplu.

  de ce ai nevoie de premium?

  Pentru că vrei să le oferi invitaților tăi o experiență unică. Nu doar o nuntă frumoasă, ci una pe care nu o vor putea compara niciodată cu alte nunți la care au fost sau la care vor mai merge.

  Pentru că timpul tău este cu adevărat prețios și nu ai nevoie de un consultant în organizarea nunții, ci de un manager capabil să integreze ideile, care să se ocupe în locul tău de toată munca. Inclusiv de semnarea contractelor, de plăți, confirmări și de toată relația cu terții.

  Pentru că nunta ta este un eveniment care nu s-a mai văzut, ai o idee neobișnuită și ți-ai propus să organizezi un eveniment cu totul inedit. Pentru ca nunta ta să devină cu adevărat acest eveniment nemaivăzut, e necesar să avem o echipă multi-disciplinară care implică cei mai buni furnizori din industria de nunți și nu numai.

  ce este premium?

  Serviciul Premium este construit în jurul clienților care au nevoie nu doar de un organizator excelent, ci de o echipă întreagă de oameni care să se ocupe cu maximă grijă de nunta lor.

  Este un serviciu care abordează organizarea nunții fără rezerve și fără limite. Fără limite de ore de consultanță, fără limite de întâlniri. Nunta ta devine cel mai important proiect pentru acel sezon. Serviciul de planificare este unul prioritar pentru mine și pentru întreaga echipă.

  ce include premium?

   

  cât costă premium?

  Costul total al serviciul Premium este calculat în funcție de bugetul nunții, ca un procent de 10%* din totalul necesar de cheltuieli.

  O estimare de buget optim pentru eveniment este oferită în mod gratuit împreună cu oferta completă de servicii incluse, în urma primei sesiuni de consultări.

  * Suma de 10% se raportează la un buget minim.

  vrei să povestim mai multe despre cum putem colabora?

  scrie-mi astăzi despre voi și planurile voastre de nuntă!