♥ ♥ ♥

Consultanță online

Dacă nu știi încă ce îți dorești de la nunta ta sau știi foarte bine, dar ai nevoie de ajutor concret și specific, doar cu anumite probleme de nuntă, îți pot oferi serviciile de consultanță online. Programezi întâlnirile când dorești, ne auzim de fiecare dată când ești în impas. Beneficiezi de întregul meu suport, soluții și recomandări de servicii pe durata fiecărei consultații. 

 Consultanță pentru nuntă. Happy dancing Ale&Iani

Cum funcționează?

  • Îmi scrii și programăm întâlnirea, care are loc online, prin whatsapp.
  • Discutăm timp de o oră despre lucrurile pe care vrei să le lămurești.
  • După fiecare întâlnire de consultanță, primești un email cu rezumatul discuției, sfaturi suplimentare și recomandări de furnizori de servicii (dacă este necesar).

Programează

♥ ♥ ♥

Consultanță pentru bugetul nunții și action plan

Un mini-pachet de servicii pentru organizarea nunții creat special pentru cuplurile care vor să se ocupe singuri de toate detaliile pregătirilor de nuntă, dar care au nevoie de un pic de îndrumare la început de drum.
Ședințele de consultanță pentru nuntă au loc online.
*Acest pachet de servicii nu include recomandări de furnizori, de localuri și nici verificarea disponibilității lor. Serviciul include un plan de lucru personalizat, iar implementarea lui revine în totalitate clienților. 

 Consultanță pentru nuntă. Aranjament floral Bucurie Iza&Ionut

Cum funcționează?

  • Ne cunoaștem, îmi povestiți despre așteptările voastre de la nuntă, lucrurile care vă dau cele mai mari emoții și pe cele pe care le aveți deja rezolvate.
  • Pregătesc pentru voi bugetul nunții personalizat, dar și un plan de acțiune care să vă ghideze pașii următori în organizarea nunții, până la marele eveniment.
  • Discutăm pe email întrebările și nelămuririle voastre.

Programează

♥ ♥ ♥

Consultanță pentru alegerea locului ideal pentru nunta voastră

Alegerea locului în care se va desfășura nunta este pasul cel mai confusing dintre toate. Restaurantul este și cel care înghite mai bine de jumătate din bugetul unei nunți. Un serviciu creat pentru cuplurile care abia și-au spus „Da!” și vor ca prima decizie, dar și cea mai importantă dintre cele multe care vor urma, să fie informată și cât se poate de potrivită pentru ei! 

 Consultanță pentru nuntă. Terasa Astrodom first look Andreea&Alex

Cum funcționează?

  • Ne cunoaștem, îmi povestiți despre așteptările voastre de la nuntă, stilul preferat, numărul de invitați și criteriile pe care le urmărim de la potențialele locuri de nuntă.
  • Analizăm toate opțiunile de localuri, cu ofertele și datele disponibile pentru cele mai atractive dintre ele.
  • Vizionăm împreună locurile selectate.
  • Vă ofer o recomandare finală pentru locul nunții voastre.

Programează