Open/Close Menu
pentru o nuntă extraordinar de a voastră!

Rochii de mireasă cu un buget de până în 2500 de lei

La una dintre sesiunile de consultanță gratuită de 15 minute, am discutat despre rochiile de mireasă și costurile lor. Am încercat să fac o descriere educată a costurilor unei rochii, de ce sunt ele percepute scumpe sau foarte scumpe. Dar am căutat să ofer și soluții pentru un buget redus, motiv pentru care am și găsit toate modelele de rochii pe care le vezi mai jos.

Dacă nu vrei o rochie de mireasă care să arate ieftin (ok, cine și-ar dori așa ceva?), cred că e important să te ții departe de magazinele care fix asta comercializează – rochii create pentru un anumit buget. Produse în China sau nu, cu eticheta de designer pe ele sau nu, ele arată cumva lucios, albul e întotdeauna unul neplăcut, materialele sunt aspre… Fetele care au fost deja prin magazine știu sigur despre ce vorbesc. Pentru că tu vrei, de fapt, o rochie a ta, care să arate extraordinar (sau măcar senzațional), dar care să nu te coste o mică avere. Asta pentru că o vei purta o singură dată, știu. Și pentru că ești o consumatoare atentă, pentru că alegi cu grijă în ce investești banii și ce trenduri susții. I hear ya!

Da, poți să cumperi la reduceri, poți să mergi la târguri și poți să dai iama în colecții vechi. Poți chiar să cauți pe site-urile de reduceri o rochie la mâna a doua, de ce nu? Dar eu îți voi arăta câteva rochii care nu au nimic în comun cu toate astea. Sunt rochii create de designeri români, unele poate nu sunt neapărat de „mireasă”, cu etichetă și fundiță, una dintre ele nu este nici măcar rochie 🙂 Dar pot face parte din ținute de miresă deosebite, cu siguranță.

Please don’t be this girl! – via GIPHY

Here we go!

7 rochii de mireasă cu un buget de 2500 de lei sau mai puțin

rochie mireasa chotronette

Foto via Facebook

La Chotronette am văzut întotdeauna rochii deosebit de creative, iar majoritatea au prețuri decente, după orice standard. În bugetul de 2500 de lei se încadrează mai multe rochii, dar eu am selectat doar una: Bubble Gum (da, este roz-ish și costă doar 1800 de lei).

rochie mireasa pnk casual

La PNK Casual, un brand pe care îl urmăresc des și de unde visez să îmi construiesc o garderobă de ținute pentru evenimente, toate rochiile din colecția Bridal au prețurile până în 2500 de lei. Am selectat doar una de dragul diveristății, dar de ales am ales-o pe cea cu un umăr gol 🙂 Prețul este de 1890 de lei.

rochie mireasa simona semen

Am descoperit live rochiile Simonei Semen în atelierul Zenya. Rochia aleasă pentru articol, cu aplicații din dantelă și cristale, costă 2281 lei. Mi se pare combinația perfectă între a bit of sparkle și I want to dance all night! 

rochie mireasa raquette

Brandul Raquette a fost creat de două surori din Rep. Moldova cu dragoste pentru liniile franțuzești. Cred că e descoperirea de care sunt cea mai fericită. Rochia Creola este de vânzare în mai multe mărimi, iar costul este de 1822 lei.

rochie mireasa azzara

Ultima rochie rozalie aleasă pentru acest articol este de la Azzara by Mirela Pellegrini. Este realizată din mătase cu o broderie delicată și costă 1950 de lei.

rochie otilia dorin negrau

La Dorin Negrau am găsit o rochie albă cu spatele gol, cu numele Otilia și o reducere de 50% (preț final 1950 de lei)- si inca doua modele faine care, din pacate, apar ca deja nu mai sunt pe stoc.

salopeta eleganta elena perseil
***

În încheiere, am ales să introduc și o opțiune sub formă de salopetă. Am găsit mai multe modele care se încadrează în buget, dar m-am hotărât la cel creat de Elena Perseil, pentru că mi se pare că e un model pe care nu îl vezi ca pe o salopetă neapărat. E pur și simplu o variantă foarte bună pentru ținuta unei mirese, iar prețul este de 1852 lei.

Cel mai important lucru pe care cred că îl pot spune pe subiectul rochiilor de mireasă cu un buget mediu sau mic este că trebuie să devii un pic creativă în căutarea lor. Think outside the bridal shop! Caută-le în magazine normale sau în locuri în care nu te-ai aștepta să găsești rochii de mireasă.

Eu am căutat pe site-uri care găzduiesc creațiile designerilor români, în principal, iar în câteva cazuri m-am dus direct la sursă. Și, evident, am inclus în listă doar rochiile cu prețurile afișate – sunt convinsă că mai sunt și alte magazine pe care le poți explora. Dacă iei în considerare o rochie midi, opțiunile sunt și mai variate.

Toate fotografiile sunt preluate de pe site-urile linkuite la fiecare model și aparțin brandurilor menționate. 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toate drepturile rezervate © 2017