Iulia si Cosmin | Sunborn, Gibraltar

PURE IMAGINATION – destination wedding

Pure Imagination (aka Willy Wonka’s song theme) a fost tema centrală a nunții și confirm că totul a fost peste așteptări și imaginație! Iulia și Cosmin s-au căsătorit la capătul Europei, pe teritoriul britanic din peninsula iberică, Gibraltar. Evenimentul s-a desfășurat pe unul dintre cele mai luxoase hoteluri tip vas, Sunborn Gibraltar. Au avut alături familia și prieteni din toate colțurile lumii, deloc puțini. Și, deși locul nunții îți taie răsuflarea și totul a fost cam spec-ta-cu-los, invitații s-au bucurat de un eveniment relaxat și, cel mai important, de ocazia de a fi și de a petrece alături de cei doi.

Cu doar câteva luni la dispoziție pentru planificare, am reușit să găsim furnizori locali foarte buni, cu care am avut o colaborare excelentă. La Sunborn am ajuns cu doar o zi înainte de nuntă, plină de emoție și cu o listă de to dos nesfârșită. Vremea nu a ținut cu noi și a trebuit să ajustăm planurile de ceremonie, de la puntea vasului la o sală interioară. Iulia și Cosmin s-au căsătorit civil și cred că a fost cea mai frumoasă ceremonii civile la care am asistat. A urmat cununia religioasă, oficiată de un preot român cu o poveste de viață impresionantă. Am riscat apoi cu un cocktail hour în bătaia vântului, dar a meritat din plin să profităm de atmosfera de pe puntea vasului.

Timpul a trecut mult prea repede, singurul regret al tuturor cred că este că nunta a durat doar o zi. Organizarea primei nunți la distanță nu a fost lipsită de peripeții, așa cum doar primele dăți în orice pot fi, dar m-am îmbogățit cu prieteni noi și cu o experiență pe care abia aștept să o repet!

the AWESOME team

Foto: Dragos Ludusan / Be Light Photography

Muzică ceremonie și cocktail hour: Guy Valarino

Party Entertainment : Fuller DJ & Who Killed The DJ Wedding Band

Special Guest: Maria Radu

Flori: Unique by Roberto Silvosa

Flori de hartie: Monique Paper Art

Molecular Cocktail Bar: Pearls Molecular Experience 

Tort: Piece of Cake | Cake-topper: Victorița Axinescu

Makeup: Traviata Paduraru | Hairstyle: Alexandra Tudorica

***

Concept, invitații și papetărie: Iulia&Cosmin

Planificare, coordonare: Victorița Axinescu WP

vrei să povestim mai multe despre cum putem colabora?

scrie-mi astăzi despre voi și planurile voastre de nuntă!