Modern wedding Si Lounge Contemporary Bucharest 2023

Modern wedding Si Lounge Contemporary Bucharest 2023

Contactează-mă

Dacă dorești să ne cunoaștem și să povestim despre evenimentul tău, completează formularul de mai jos. Îți voi răspunde în cel mai scurt timp posibil!

Ați stabilit data nunții?

De unde ai aflat despre serviciile mele?

Acord de procesare a datelor

14 + 1 =

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă ești interesat/ă de serviciile pe care le ofer, te rog să citești răspunsurile la cele mai frecvente întrebări pe care le au potențialii mei clienți înainte să te decizi să îmi scrii!

Ne-am hotărât să facem nuntă, când e cel mai bine să te contactăm?

Ca perioadă de planificare, prefer să lucrez încă de la început și să mă asigur că vă pot oferi cel mai bun start în organizarea nunții. Dar e în regulă și dacă ați stabilit câteva detalii. În acest caz, trimite-mi încă din primul email toate detaliile stabilite, cât mai specific (numele locului, numele furnizorilor cu care ați semnat deja contracte).

Ca perioadă concretă, lunile off-season sunt cele mai bune pentru a începe discuțiile cu clienți noi (septembrie-aprilie). Deși primesc cereri și în timpul sezonului, disponibilitatea mea pentru întâlniri și clienți noi este mai mare atunci când nu am presiunea nunților din weekendurile imediat următoare! 

Am vrea să facem nunta peste doi ani, ne poți ajuta?

Din păcate, răspunsul ferm este nu. Perioada contractuală standard pe care o pot acoperi este de 12 luni, iar în cazuri excepționale, ea poate fi prelungită, contra cost, până la maximum 16 luni. Astfel, dacă mă contactezi în aprilie, nunta poate avea loc cel mai târziu în august a anului următor.

Să organizezi o nuntă cu doi ani înainte mi se pare mult, obositor și chiar inutil. Știu că depindem toți de disponibilitatea localurilor (puține), dar prefer să găsesc mereu localuri alternative decât să duc un proiect relativ simplu pe o perioadă atât de lungă. Costurile nunții nu sunt niciodată mai mici, tendințele se schimbă, șansele să te răzgândești sau să te îndoiești de propriile alegeri cresc pe măsură ce trece timpul. Nu încurajez amânarea organizării nunții și nici tendințele localurilor de a semna contracte cu data de încheiere peste x ani, doar să încaseze un avans.

Concret, ce servicii oferi?

În primul rând, te invit să vizitezi pagina dedicată serviciilor mele, vei găsi acolo o descriere detaliată a serviciului meu. Pe scurt, ofer servicii complete de consultanță, planificare și coordonarea nunții. Pe lângă acestea, o serie de servicii PREMIUM sunt disponibile și pot fi adăugate serviciului standard.

Serviciile pe care nu le ofer, dar pentru care pot recomanda parteneri excepționali: decor floral și non-floral, invitații, logistică și închiriabile pentru eveniment. Desigur, recomandări ofer pentru toate tipurile de furnizori de nuntă, dar cele de mai sus sunt cel mai des confundate sau suprapuse cu portofoliul meu.

Ce pachete oferi și la ce preț?

Serviciul pe care îl ofer, deși este foarte ușor de adaptat și personalizat pentru fiecare cuplu în parte, este unul singur! Costul serviciului este calculat în funcție de perioada contractuală, dar și de lucrurile concrete pe care trebuie să le fac pentru a ajunge de la A (momentul cererii voastre) la B (momentul nunții voastre).

În urma unei prime discuții, veți primi oferta mea personalizată, care va include întotdeauna pachetul de servicii standard și recomadările de servicii premium care ar putea să îmbunătățească semnificativ experiența voastră.

Ar trebui să am un buget anume pentru a putea să lucrăm împreună?

Nu. Bugetul pe care vi l-ați propus trebuie să fie suficient cât să acopere serviciile pe care le considerați esențiale pentru nunta voastră (inclusiv costurile serviciilor de planificare și organizare). În funcție de flexibilitatea voastră, există soluții pentru diferite bugete!

Organizezi nunți și în afara Bucureștiului?

Organizez nunți în București și împrejurimile sale, în principal, dar îmi face plăcere să organizez nunți în toată țara și chiar în afara ei.

Dacă nunta ta nu are loc în București, însă este o nuntă „remote” (aka o nuntă organizată într-un loc în care o mare parte dintre invitați vor călători), vreau să primesc cererea ta!

Dacă nunta ta are loc într-un oraș mare din țară, în care tu și majoritatea invitaților locuiți, cel mai probabil vei putea găsi un wedding planner local. Dacă nu ai reușit să identifici pe piața locală un wedding planner potrivit, dă-mi un semn și sigur rezolvăm ceva!

Dacă nunta ta are loc în altă țară, te pot ajuta cu un pachet de servicii destination wedding

Noi nu locuim în România, ne poți ajuta cu organizarea nunții?

Absolut! De fapt, mare parte dintre clienții mei sunt plecați din România, cupluri de români, străini sau mixed. Știu că pentru voi grija cea mai mare este că nu veți fi aici pentru deciziile importante, de aceea serviciile mele sunt adaptate 100% la organizarea nunții de la distanță! Folosesc mijloacele de comunicare preferate de voi, ținem toate detaliile in cloud  și mă asigur, atunci când veniți în țară, că beneficiați de toată atenția mea și că rezolvăm cât mai multe lucruri posibile!

I just love destination weddings in Romania! 

Lucrezi singură sau ai o echipă?

Pentru cele mai multe nunți pe care le organizez, lucrez singură. În perioada sezonului, ocazional, mi se alătură colaboratori (asistenți și interni). În cazul în care nunta necesită o echipă extinsă pentru coordonarea ei, voi propune încă de la început structura echipei și suplimentarea cu numărul necesar de asistenți. Indiferent de complexitatea evenimentului, vei beneficia întotdeauna de servicii de cea mai bună calitate!

Ai o listă de furnizori preferați sau cauți pentru fiecare client în parte recomandări de servicii/furnizori?

După aproape 12 14 ani de organizat nunți, unul dintre cele mai mari asset-uri ale mele o reprezintă rețeaua de colaboratori buni pe care o cunosc și cu care am garanția că pot organiza nunți foarte faine.

Am o listă de colaboratori pe care îi prefer din motive obiective (bună colaborate anterioară, repetată), dar caut activ pentru fiecare cuplu în parte recomandările potrivite!

În toate cazurile, clienții mei primesc toate recomandările personalizate, în funcție de bugetul stabilit, numărul invitaților, stilul nunții și alte detalii.

Ai alte întrebări? Aștept cu drag mesajul tău!